Η Τουρκία «απειλεί» την Ελλάδα και στο… Διάστημα!

Όπως φαίνεται, η Άγκυρα σκοπεύει να κάνει μία… πραγματική «κυκλωτική» κίνηση απειλώντας την Ελλάδα… ακόμα και από το Διάστημα. Με εντολή Ακάρ λοιπόν, φαίνεται πως δημιουργήθηκε ένα ειδικό τμήμα, μόνο για αυτόν τον σκοπό. Να παρακολουθούν δηλαδή, τις δραστηριότητες της Ελλάδας και της Κύπρου στο διάστημα.

Σε όλα τα επίπεδα επεκτείνεται η προσπάθεια των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να «ελέγξουν» τόσο τον ελληνικό όσο και τον κυπριακό στρατό (και συνεπώς την κατάσταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο).

Σύμφωνα λοιπόν με αποκάλυψη της ιστοσελίδας nordicmonitor, η Τουρκία έχει εδώ και κάποιο καιρό ειδικό τμήμα στις ένοπλες δυνάμεις της που «τσεκάρει» τις ελληνικές και κυπριακές δραστηριότητες στο διάστημα.

Το σχετικό έγγραφο, που υπογράφει ο Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, περιέχει 311 σελίδες στις οποίες καταγράφονται όλες οι σχετικές λεπτομέρειες.

Το τμήμα αυτό έχει την εντολή να ενημερώνει λεπτομερώς την πολιτική ηγεσία για τις όποιες δραστηριότητες της άλλης πλευράς και να προτείνει λύσεις για την αναχαίτισή τους.

 

Πηγή: Η Τουρκία «απειλεί» την Ελλάδα και στο… Διάστημα!