Χάρτες πρόσβασης στην Κοίλη Γη από το Τρίτο Ράιχ – Επιστολή από το πλήρωμα U–BOAT

Βίντεο, που δείχνει χάρτη του 1944, τον οποίο κατείχε το 3ο Ράιχ και δείχνει λεπτομερώς, όχι μόνο τα περάσματα που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για να μπουν στην υπόγεια βάση, αλλά και ολόκληρο χάρτη αναπαράστασης και των δυο ημισφαιρίων της Κοίλης Γης.

Οι χάρτες που παρουσιάζονται συγκρινόμενοι με τους χάρτες του διάσημου χαρτογράφου Χάινριχ Μπέραν, που έγιναν το 1966, για το National Geographic Society, δείχνουν επίσης υποβρύχια περάσματα, που περνάνε σχεδόν κατά μήκος της ηπείρου της Ανταρκτικής και συγκλίνουν ως προς την ακριβή τοποθεσία, που φέρεται να είναι το άνοιγμα της Κοίλης Γης.

Όσο για τους ισχυρισμούς του Κάρλ Ούγκερ, ταιριάζουν με την ιστορία της υπόγειας ναζιστικής βάσης 211 και την μεταφορά ανθρώπινου δυναμικού εκεί.

Όπως ισχυρίζονται αυτοί που ανέβασαν το βίντεο, έχουν μεταφρασμένο αντίγραφο επιστολής κάποιου Κάρλ Ούγκερ, που ήταν πάνω στο γερμανικό U-boat 209, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έφτασαν στο εσωτερικό της Γης και δεν θα επέστρεφαν ποτέ.

Ο διοικητής του υποβρυχίου ήταν ο Heinrich Brodda και ήδη από το 1943 ήταν σε επαφή με Γερμανούς της Αργεντινής διαβεβαιώνοντάς τους για την Κοίλη Γη και την είσοδό της.Ο Karl Unger απέστειλε επιστολή επιβεβαίωσης σε έναν Γερμανό φίλο του στη Νότια Αμερική με την σήμανση ότι την στέλνει μέσα από την Κοίλη Γη.

Οι Γερμανοί σύντομα ανακάλυψαν ότι υπάρχει ένας πολύ αρχαίος πολιτισμός στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και ότι ακριβώς όπως ισχυρίζονταν οι Θιβετιανοί, η είσοδος είναι πολύ δύσκολη. Αντί αυτού είχαν την δυνατότητα να μείνουν σε μια περιοχή κοντά στην είσοδο που ονομάζεται «Rainbow City» πολύ κοντά στον Νότιο Πόλο.

Το άρθρο αναρτήθηκε στο newdimension2012.blogspot.gr.