Υπάρχει μια τεράστια υπόγεια βάση UFO στο Γκουαντάναμο; Ένας πεζοναύτης μίλησε για περίεργες εμφανίσεις!

Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο γκουαντάναμο της Κούβας είδε έναν αριθμό εξωγήινων διαστημοπλοίων που είχαν απογειωθεί και πετάξει από μία μεγάλη υποβρύχια βάση κοντά στον κόλπο.

Σχετικά με αυτά τα παράξενα γεγονότα έδωσε συνέντευξη στην οργάνωση του δικτύου για την έρευνα των UFO.

Ο Πεζοναύτης στη συνέντευξή του αποκάλυψε τι συνέβη σε αυτόν και έναν φίλο του στα 1968 και 1969 σύμφωνα με τις δηλώσεις του έχουν γίνει πολλές εμφανίσεις στο Γκουαντάναμο αλλά τους έχει απαγορευτεί να συζητήσουν δημόσια το θέμα !

Το σύνολο του ναυτικού πεζικού είναι έκπληκτο από το πόσες πολλές φορές πετούν πάνω και γύρω από αυτή τη βάση ΑΤΙΑ, σχεδόν κάθε βράδυ πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους σε λιγότερο από 100 μέτρα ύψος.

Ο πρώην στρατιώτης, ο οποίος ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, είδε ένα διαστημόπλοιο, το οποίο μπορούσε να είναι και 15 x 30 μέτρα, αλλά δεν έμοιαζε σαν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Παρόμοια UFO χρησιμοποιούνται για να πετάξουν και να προσγειωθούν τα βράδια , έξω και μέσα στο νερό έχουν δει πολλές εμφανίσεις και κινήσεις, έτσι φαινόταν σαν να είχαν μια κύρια υποβρύχια βάση!!

Στη Φυλακή του Γκουαντανάμο

Το πιο συναρπαστικό γεγονός ήταν όταν φρουρούσε την κύρια πύλη, και περίπου στις 7 το βράδυ βγήκε να κοιτάξει έξω. Καθώς κοίταξε τον φράκτη μέσα στην απόλυτη ησυχία και προς την άδεια θέση φρουράς από την άλλη πλευρά, είδε ένα μεγάλο λευκό σύννεφο με ένα μπλε φως που αναβόσβηνε στη μέση και πλησίαζε στο έδαφος. Ήταν σκοτεινά εκείνη την στιγμή. Τελικά η σιωπή τελείωσε όταν ο λοχίας από το παρατηρητήριο διέταξε όλους τους φρουρούς να πλύνουν τον χώρο τους. Στη συνέχεια ο πεζοναύτης, μαζί με έναν φίλο του, μετακόμισε σε ασφαλές μέρος μέσα στο στρατόπεδο, από όπου θα μπορούσαν να παρατηρήσουν τα πάντα.

Είδαν τους αξιωματικούς της υπηρεσίας πληροφοριών που έμοιαζαν να έχουν μετατραπεί σε συνεργείο κινηματογράφου που είχε καταγράψει ένα εξωγήινο πλοίο που αιωρούνταν πάνω από τη βάση για τρεις ώρες μέχρι να εξαφανιστεί προς τα δυτικά. «Το UFO είχε περάσει για περίπου ένα μίλι, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια σαν σφαίρα έλαμψε μέχρι να εξαφανιστεί», θυμάται ένας Πεζοναύτης που θα ήθελε να επιστρέψει στην Κούβα για να ανακαλύψει αν τα UFO εμφανίζονται ακόμα στη βάση.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ