Αποκάλυψη! Ποια είναι τα σχέδια των Ανουνάκι για τη γη και την ανθρωπότητα;

Όσοι ενδιαφέρονται ανά τον κόσμο να ερευνήσουν την μυστηριώδη και μεταβαλλόμενη εξωγήινη φυλή που είναι γνωστή ως Ανουνάκι τείνουν να περιορίζονται στο να διερευνήσουν μόνο στο ποιοι είναι αυτοί οι συναρπαστικοί εξωγήινοι, απ’ όπου προέρχονται και ποια η πηγή της φαινομενικά τεράστιας εξουσίας τους.

Ωστόσο οι σύγχρονοι θεωρητικοί πιστεύουν ότι κατά την τρέχουσα εποχή θα ήταν ίσως πιο σωστό και λογικό να ερευνήσουμε διεξοδικά τα κίνητρα των Ανουνάκι για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη γη.

Άν κατανοήσουμε τα κίνητρα που οδήγησαν αυτές τις ξένες οντότητες στον δικό μας πλανήτη στο παρελθόν θα είμαστε σε καλύτερη θέση να κατανοήσουμε πώς να αντιμετωπίσουμε ένα σενάριο στο μέλλον αν αυτοί οι ίδιοι ξένοι επιλέξουν ποτέ να επιστρέψουν.

Ποιοι είναι λοιπόν οι Ανουνάκι και γιατί μπορεί να επιστρέψουν;

Οι πιο ζωντανές αναμνήσεις των δραστηριοτήτων των Ανουνάκι στη γη προέρχονται από τα συναρπαστικά κείμενα της μυθολογίας της Βαβυλώνας και της Σουμερίας.

Αυτά τα κείμενα εξηγούν ότι τα όντα που είναι γνωστά ως Ανουνάκι και όπου για τους αρχαίους θεωρούνται ότι ήταν οι θεοί ήρθαν από τον ουρανό στον πλανήτη γη για να εκμεταλλευτούν τα τεράστια αποθέματα χρυσού του πλανήτη μας γιατί τον χρειαζόντουσαν για να προστατεύσουν την δική τους ατμόσφαιρα στο δικό τους πλανήτη.

Οι Ανουνάκι δημιούργησαν πειραματικές νέες φυλές πάνω στη γη κάνοντας επεμβάσεις στο DNA των ειδών που βρήκαν και έτσι δημιούργησαν μια δευτερεύουσα φυλή που έμοιαζε με τον άνθρωπο ώστε να τους κάνουν εργάτες που θα δουλεύουν στα νέα χρυσά ορυχεία στη γη.

Ωστόσο αυτά τα όντα έγιναν γρήγορα κουρασμένα απ’το μέγεθος εργασίας που τους είχε ανατεθεί, από τις εξαντλητικές συνθήκες και έτσι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το αρχικό σχέδιο κάνοντας ας πούμε την τότε πρώτη απεργία.


Αρνήθηκαν να δουλέψουν και να υποδουλωθούν το αρχικό είδος θεού που τους είχε δημιουργήσει.

Έτσι οι Ανουνάκι αποφάσισαν να απαλλάξουν την τύχη της γης από το νέο είδος που είχε δημιουργήσει και για να γεμίσουν το κενό που άφησαν πίσω δημιούργησαν εμάς τους ανθρώπους απ’το αίμα ενός δολοφονημένου θεού …. Προφανώς και έγινε μια μικρή μάχη μεταξύ των αρχικών όντων και των «θεών» …

Οι άνθρωποι προοριζόταν να λειτουργούν όσοι υπάκουοι που θα δούλευαν για λογαριασμό των υπερασπιστών θεών τους ανάγκη χωρίς ποτέ να επαναστατούν.

Ωστόσο ούτε αυτό είχε επιτυχία και δεν πέρασε πολύ καιρός ώστε οι πρώτοι άνθρωποι να γίνουν αντίθετη με τις εντολές των κυρίων τους και να εξεγερθούν… Σε απάντηση οι ηγέτες της εξωγήινης φυλής επέλεξαν να πνίξουν όλους τους ανθρώπους… βλέπε την ιστορία μας περί μεγάλων κατακλυσμών και τα συναφή…

Παρά όμως όλα αυτά τελικά οι Ανουνάκι δεν κατάφεραν να εξαλείψουν το ανθρώπινο είδος τελείως… Ο άνθρωπος συνέχισε να αναπτύσσεται και να πολλαπλασιάζεται ..!

Σε αυτό το χρονικό σημείο οι Ανουνάκι εγκατέλειψαν τη γη και γύρισαν στον πλανήτη τους…

Είναι όμως πιθανόν να επιστρέψουν στο μέλλον;

Σύμφωνα με τους ερευνητές τα σημάδια φαίνεται να δείχνουν ότι μια δεύτερη έλευση της δολοφονικής εξωγήινης φυλής είναι επικείμενη.

Με δεδομένη την προηγούμενη ιστορία που έχουν σ’ αυτό τον πλανήτη οι Ανουνάκι οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν πάρει μέτρα για την πιθανή επιστροφή τους στο μέλλον.

Θα μπορούσαν να επιστρέψουν και να αναζητήσουν περισσότερους ανθρώπινους δούλους (μήπως γίνεται ήδη και δεν το γνωρίζουμε;) ή να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ξανά τα αποθέματα χρυσού (μήπως ήδη τα παραδίδουν οι κυβερνήσεις και εμείς δεν το γνωρίζουμε;) . Ωστόσο, δεδομένου του ακραίου χρόνου μεταξύ της τελευταίας επίσκεψής τους και της σύγχρονης εποχής, φαίνεται ότι η εξαιρετικά προηγμένη εξωγήινη φυλή έχει ανακαλύψει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο συλλογής αιθέριων σωματιδίων χρυσού. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότερο οι Anunnaki να έχουν έναν άλλο λόγο να επιστρέψουν στο μέλλον. (αν δεν είναι ήδη εδώ !!)

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, είναι τελείως πιθανό να θελήσουν να «επανακτήσουν» τους πραγματικούς απογόνους τους, ορισμένα άτομα που γεννήθηκαν από μια γενεαλογία που περιέχει τόσο ανθρώπινο DNA όσο και DNA του Anunnaki. Όπως και να το κάνεις το αίμα νερό δεν γίνεται ακόμα και αν είσαι εξωγήινος ..!

Αυτό φαίνεται εφικτό καθώς τα αρχαία κείμενα κάνουν πολλαπλές αναφορές σε παιδιά που γεννιούνται από ανθρώπους και γονείς Anunnaki σε αυτόν τον πλανήτη.

Ή μήπως μπορεί αυτή η εξελιγμένη εξωγήινη φυλή να επιστρέψει στον πλανήτη μόνο και μόνο για να διασκεδάσει σε βάρος των ανθρώπων (αν δεν το κάνει ήδη) . Ένα πράγμα φαίνεται σαφές, ανεξάρτητα από τα κίνητρά τους για επιστροφή, φαίνεται πολύ απίθανο ότι οι άνθρωποι δεν θα είναι αρκετά ισχυροί για να αντισταθούν αποτελεσματικά χωρίς να διακινδυνεύσουν την πλήρη καταστροφή.

Βέβαια όλα αυτά αν συνεχίσουμε την ιστορία των αρχαίων να την κατανοούμε ως παραμύθι και όχι ως ιστορία!

Αν ωριμάσουμε όμως και δούμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα άπειρο σύμπαν με άπειρο χρόνο όπου κάποια στιγμή χρόνος και χώρος θα είναι το ίδιο και το αυτό ταξίδι ..τότε ίσως να προλάβουμε να είμαστε ασφαλείς όταν θα θελήσουν κάποιοι «ταξιδιώτες» να μας κάνουν να είμαστε το ριάλιτι τους για διασκέδαση ….ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ